Παγκόσμιος Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας (GSEA)

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, medide_gram

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

Παγκόσμιος Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας (GSEA)

Δημοσίευση από medide_gram »

Παγκόσμιος Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας
Global Student Entrepreneur Awards (GSEA)


Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Ο GSEA (Global Student Entrepreneur Award) είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Entrepreneurs’ Organization (GSEA Global: https://gsea.org/΄ GSEA Greece: https://www.gsea.gr/), ένα δίκτυο που αποτελείται από 14,000+ επιχειρηματίες από 61 χώρες με στόχο να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τα μέλη του αλλά και νέους/νέες επιχειρηματίες στο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους σε επόμενο επίπεδο (ΕΟ Organization Greece: https://www.eogreece.org - EO Organization Global: https://hub.eonetwork.org/)

Ο 6ος ελληνικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2023 στο THE HUB EVENTS (https://thehubevents.gr/el/#home) και στη συνέχεια ο νικητής/τριας θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα καλυμμένα στον παγκόσμια τελικό τον Μάιο του 2023 (date / place to be confirmed).

Οι νικητές ανταμείβονται με χρηματικά ποσά αλλά και με βοήθεια σε πολλαπλά επίπεδα όπως: mentorship με επιτυχημένους επιχειρηματίες, βελτιστοποιημένα elevator pitches, διεύρυνση γνωριμιών και συνεργασιών, έκθεση στα μέσα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες ελληνικού πανεπιστημίου - κάτω των 30 ετών -που έχουν και διαχειρίζονται μια επιχείρηση για τουλάχιστον έξι μήνες (έστω και σε πολύ πρωταρχικό στάδιο).

Για τη συμμετοχή σας θα χρειαστεί αρχικά (και μέχρι 20-12-2022 - πιθανότατα θα δοθεί παράταση) να πραγματοποιηθεί online αίτηση και στη συνέχει θα πρέπει να ετοιμαστεί –με δυνατότητα καθοδήγησης από τους διοργανωτές- μια παρουσίαση 4 σελίδων για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας η οποία θα παρουσιαστεί σε ένα πάνελ για 20’ (10’ παρουσίαση / 10’ ερωτήσεις – απαντήσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, τα κριτήρια συμμετοχής και αξιολόγησης αλλά και για την δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

GSEA Greece: https://www.gsea.gr/

Αίτηση Συμμετοχής: https://www.gsea.gr/ο-διαγωνισμός-2/δήλωση-συμμετοχής

Webinar Ενημέρωσης: https://www.youtube.com/watch?v=3V6im6RsZ6U

Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού κ. Δημήτριο Στρατάκη (gsea@eogreece.org) ή στο τηλ. GSEA Greece +30.6987318774
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”