Συμμετοχή φοιτητών-τριων στα Σεμινάρια Διασφάλισης Ποιότητας έργου ΜΟΔΙΠ

Ανακοινώσεις Τμήματος Ναυτιλίας.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: draf, mlyk, k.vlatta

Απάντηση
k.vlatta
Δημοσιεύσεις: 2897
Εγγραφή: 09 Απρ 2003 14:48
Τοποθεσία: Chios

Συμμετοχή φοιτητών-τριων στα Σεμινάρια Διασφάλισης Ποιότητας έργου ΜΟΔΙΠ

Δημοσίευση από k.vlatta »

Αγαπητές/οί φοιτητές/τριες

Στο πλαίσιο του έργου της ΜΟ.ΔΙ.Π. του Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Αναβάθμιση της ποιότητας των ΑΕΙ, για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους_ Υποστήριξη των ΜΟΔΙΠ» και ειδικότερα της Δράσης «Εκπαίδευση ομάδων του ανθρώπινου δυναμικού των ΑΕΙ σε θέματα διασφάλισης ποιότητας», υποστηρίζουμε ως Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας την οργάνωση σειράς σεμιναρίων για την εκπαίδευση των μελών της ακαδημαϊκής ηγεσίας, του ακαδημαϊκού προσωπικού, των στελεχών διοίκησης και των φοιτητών και φοιτητριών του Ιδρύματος σε θέματα διασφάλισης ποιότητας.

Η δράση αυτή στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων/σών σε νέες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας, αποσκοπώντας στη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας του Ιδρύματος.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες από τους συλλόγους σας στο σεμινάριο «Σύνδεση σπουδών με την αγορά εργασίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 24/11/2022, 09:30-14:30.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά και προβλέπεται η συμμετοχή 3 φοιτητών/τριών από το κάθε Τμήμα ( ενδεικτικά, Πρόεδρος ΔΣ, μέλος ΟΜΕΑ και άλλος/η ένας/μια φοιτητής/τρια). Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε στο quality@aegean.gr μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ονοματεπώνυμα όσων φοιτητών/τριών θα συμμετάσχουν, email και κινητά τηλέφωνα.

Με εκτίμηση,

Yπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου Αιγαίου
Μυτιλήνη, 81100
Τηλ: 2251036122-36121
Email: quality@aegean.gr
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Ναυτιλίας”