Προγραμμα χορηγησης βραβειων διεθνων διαγωνισμων

Συντονιστές: dpsyrouki, secr-nutr, k.palatianou, lemnos_regional_dir, Lem_Public_Relation

Απάντηση
Lem_Public_Relation
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 27 Μάιος 2019 14:57

Προγραμμα χορηγησης βραβειων διεθνων διαγωνισμων

Δημοσίευση από Lem_Public_Relation »

Χορήγηση βραβείων σε ομάδες φοιτητών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο της ενημέρωσης αναφορικά με το πρόγραμμα χορήγησης βραβείων σε ομάδες φοιτητών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς (άρθρο 2, ΚΥΑ 136877/Ζ1/26-10-2021, ΦΕΚ αρ.5021/τ.Β΄/ 29-10-2021) θέτει υπόψη σας τα ακόλουθα:
Οι ομάδες που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό δύνανται να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία του οικείου τμήματος, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο αίτησης που επισυνάπτεται στην παρούσα και είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΚΥ.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που ορίζονται σε αυτήν και που αποσκοπούν στην περιγραφή των αξόνων και λεπτομερειών του διαγωνισμού και στην τεκμηρίωση της σημασίας/ποιότητάς του, της δυσκολίας, της ποιότητας και του πλήθους των διαγωνιζομένων. Διάκριση μπορεί να θεωρηθεί υπό προϋποθέσεις (ποιότητας διαγωνισμού και συμμετοχών) και η διάκριση σε προκριματικούς γύρους.
Οι οικείες Γραμματείες έχουν την ευθύνη να διαβιβάσουν τις σχετικές αιτήσεις της διακριθείσας επιστημονικής ομάδας στο ΙΚΥ, υπογεγραμμένη τόσο από τον επιστημονικό υπεύθυνο, όσο και από τον Πρόεδρο του Τμήματος ΑΕΙ, συνοδευόμενες από αναλυτική κατάσταση, η οποία θα περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο των βραβευθέντων φοιτητών, το ΑΦΜ τους και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους σε τράπεζα της ημεδαπής.
Οι αιτήσεις και η αναλυτική κατάσταση θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο ΙΚΥ εντός μηνός από τη διάκριση της ομάδας. ......................
Συνημμένα
Ανακοίνωση Προγράμματος Διεθνών Διαγωνισμών _site.doc
(520.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 93 φορές
Διαβιβαστικό προς γραμματειες ΑΕΙ ΔΣ.doc
(526 KiB) Μεταφορτώθηκε 83 φορές
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_3 12.docx
(613.67 KiB) Μεταφορτώθηκε 83 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής”