Τελετή Καθομολόγησης στις 13/12/2021 (δια ζώσης)

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, medide_gram

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

Τελετή Καθομολόγησης στις 13/12/2021 (δια ζώσης)

Δημοσίευση από medide_gram »

Η τελετή καθομολόγησης θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 13/12/2021 στο Αμφιθέατρο (Γιάννης Καράλης).

Η προσέλευση των φοιτητών που συμμετέχουν στην καθομολόγηση θα είναι αυστηρά μία (1) ώρα πριν την τελετή, ήτοι 8 π.μ..
Το κοινό που θα τους συνοδεύσει βάσει των δηλώσεων σας, πρέπει να προσέλθει αυστηρά μισή ώρα πριν, ήτοι 8.30 π.μ..

Μετά τη δημοσίευση νέων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την προστασία από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, από την 6η Νοεμβρίου 2021, εσείς και οι συνοδοί σας θα εισέρχεστε κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης, ή
[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test) που έχουν διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών, από την ώρα πραγματοποίησης της τελετής.
Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου πριν την ώρα πραγματοποίησης της τελετής.
Επισημαίνεται ότι κατά την επίδειξη των ως άνω πιστοποιητικών και βεβαιώσεων πριν την είσοδο στις υπηρεσίες του Δημοσίου θα πρέπει να γίνεται και έλεγχος εγκυρότητας των ως άνω βεβαιώσεων σύμφωνα με το άρθρο 205 του ν. 4820/2021 μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής που είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου https://covidfree.gov.gr/, όπου και παρέχονται οδηγίες για τη χρήση της.
Συγχρόνως θα διενεργείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Παρακαλούμε όπως έχετε μαζί σας αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνοδοί σας.
Επίσης, σας επισημαίνεται ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας λόγω covid-19 τόσο από τους φοιτητές όσο και τους συνοδούς τους, είναι υποχρεωτική.
Από τη Γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”