Online Ενημέρωση για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συντονιστές: msarm, mariavtz, emba

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Online Ενημέρωση για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δημοσίευση από mariavtz »

Σας προσκαλούμε σε Webinar την ερχόμενη Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 18:30 για να σας παρουσιάσουμε το «Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη - Executive MBA του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι ένα πρωτοπόρο και εντατικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των μαθημάτων. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και στελέχη που σταδιοδρομούν στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών και έχουν κατανοήσει την ανάγκη της υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης ως προϋπόθεση ανάπτυξης.

Ο σχεδιασμός του Executive MBA αξιοποίησε την μεγάλη εμπειρία μας στις σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα σπουδών με καινοτόμο επιστημονικό προσανατολισμό, ευέλικτη εκπαιδευτική διαδικασία και ανταπόκριση στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος από τους διδάσκοντες θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και τη δυναμική του Executive MBA.

Συμμετοχή μέσω Zoom Meeting

Topic: Παρουσίαση Μαθημάτων Executive MBA 2021
Time: May 26, 2021 06:30 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://aegean-gr.zoom.us/j/91495773109
Meeting ID: 914 9577 3109

Εκ μέρους του Διευθυντή του ΠΜΣ
Ανδρέα Ανδρικόπουλου,
Αναπληρωτή Καθηγητή

ΠΜΣ Executive MBA.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό e-MBA”