Πρόσκληση για εθελοντές/τριες_Θερινό Σχολείο_2-11/07/19

Συντονιστές: e.dimopoulou, dmontesantou

Απάντηση
dmontesantou
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 18 Οκτ 2017 15:14

Πρόσκληση για εθελοντές/τριες_Θερινό Σχολείο_2-11/07/19

Δημοσίευση από dmontesantou »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ/ΡΙΩΝ
8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
‘CULTURES, MIGRATIONS, BORDERS’
ΠΛΩΜΑΡΙ ΛΕΣΒΟΥ, 2-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Θερινού Σχολείου ‘Πολιτισμοί, Μεταναστεύσεις, Σύνορα’ (‘Cultures, Migrations, Borders’) του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσκαλούν όσους και όσες ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία –υποψήφιους/ες διδάκτορες και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών- να υποβάλλουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί για όγδοη συνεχή χρονιά στο Πλωμάρι της Λέσβου από τις 2 έως τις 11 Ιουλίου 2019 και διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Institute of Migration and Ethnic Studies του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ. Τα μαθήματα και οι δράσεις του Θερινού Σχολείου διεξάγονται στα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες για το Θερινό Σχολείο στην ιστοσελίδα https://summer-schools.aegean.gr/MigBord2019.

Το Πρόγραμμα θα καλύψει τη διαμονή των εθελοντών/ριών στο Πλωμάρι καθώς και τα δίδακτρα συμμετοχής. Οι εθελοντές/ριες αναμένεται ότι θα συμμετέχουν σε όλα τα σεμινάρια και τις δράσεις του Θερινού Σχολείου.

Μαζί με την αίτηση παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας και να σημειώσετε επίσης τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να συμμετάσχετε.

Τις αιτήσεις μπορείτε να τις στέλνετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: migbord2019@aegean.gr
Συνημμένα
Summer School migbord2019-Prosklisi Endiaferontos Ethelontes_Paratasi.doc
(36.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 254 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΜΣ - Κοινωνική και Ιστορική Ανθρωπολογία”