Δρόμος προς εστίες (Καρλόβασι)

Φοιτητικά Θέματα και άλλα ...
Δημοσιεύσεις από όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
icsd10152
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 27 Σεπ 2011 20:04

Δρόμος προς εστίες (Καρλόβασι)

Δημοσίευση από icsd10152 »

Καλησπέρα σε όλους,
πριν το καλοκαίρι, έγινε μία συνάντηση μεταξύ του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής κυρίου Κοκολάκη, των νυν Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του τμήματος ΜΠΕΣ κυρίου Καμπουράκη και κυρίου Βουγιούκα, του τότε απερχόμενου Προέδρου του τμήματος ΜΠΕΣ και νυν αντιπρύτανη κυρίου Σκιάνη, και των εκλεγμένων εκπροσώπων του Φοιτητικού Συλλόγου ΜΠΕΣ για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. H συνάντηση ορίστηκε μετά από συνεδρίαση των εκπροσώπων την 27η Μαΐου 2018, της οποίας το πρακτικό μπορείτε να βρείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα της μη ύπαρξης διαγράμμισης στην οδό Δημοτικού Σταδίου, που καταλήγει στις Φοιτητικές Εστίες και το Φοιτητικό Εστιατόριο. Μετά από προσωπική μου ενασχόληση με το θέμα μέσα στο καλοκαίρι, σήμερα το πρωί έκανα αυτή την αίτηση προς το Δήμο Σάμου.
Από: Σακαβέλης Τριαντάφυλλος
Προς: Δήμο Σάμου
Προς: Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασίων
Προς: Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Σάμου

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για τη διαγράμμιση της οδού Δημοτικού Σταδίου στο Μεσαίο Καρλόβασι, και για την οριοθέτηση με διαγράμμιση πεζοδρομίου εφαπτομένου στον τοίχο του σταδίου. Σκοπός είναι η συνύπαρξη οχημάτων και πεζών στο δρόμο και η αποφυγή ατυχημάτων. Ο δρόμος χρησιμοποιείται καθημερινά από βαρέα οχήματα και εκατοντάδες φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες, επισκέπτονται το εστιατόριο, τη φοιτητική λέσχη, ή τις υπηρεσίες της φοιτητικής μέριμνας, που στεγάζονται εκεί. Επισυνάπτονται οκτώ (8) φωτογραφίες της οδού.

Ο αιτών: Σακαβέλης Τριαντάφυλλος
Ελήφθη την: 9η Οκτωβρίου 2018
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 21066
Οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβάσου φάνηκαν θετικοί στη γνωμοδότηση υπέρ του έργου. Για οποιαδήποτε ενημέρωση έχω από τους αρμόδιους, θα απαντάω σε αυτό το thread. Ευχαριστώ.
Wake up and smell the concrete.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”