Σχολείο Τουρισμού 15 & 16 Μαΐου

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: dtzekou, ibou, katybanti

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

Σχολείο Τουρισμού 15 & 16 Μαΐου

Δημοσίευση από ibou »

Το Σχολείο Τουρισμού είναι μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 & την Τετάρτη 16 Μαΐου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και στοχεύει να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής. Σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου, που αναζητούν νέες γνώσεις, που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι, που επενδύουν στην επιχείρηση τους μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους, που βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να πάει ένας τόπος μπροστά είναι να διατηρήσει ή να δημιουργήσει, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Σε όλους όσους πιστεύουν ότι η επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή ενημέρωση, στις συνεργασίες και στη συνεχή προσπάθεια.

Στο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΧΙΟΥ, θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα ακούσεις για τις τάσεις της αγοράς, ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Θα βρεις τον δικό σου ρόλο μέσα στην αλυσιδωτή αντίδραση που ονομάζεται τουρισμός, θα προβληματιστείς, θα ενθουσιαστείς και θα θέσεις νέους στόχους.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά οι θέσεις περιορισμένες. Εγγραφείτε τώρα στο Σχολείο Τουρισμού OnTour εδω:

Δήλωση συμμετοχής: https://www.eventora.com/el/Events/sxol ... tour-chios
Δήλωση συμμετοχής για εθελοντές:https://www.eventora.com/el/Events/sxol ... ur-chios-2


Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ.



Συνημμένα μπορείτε να βρείτε την αφίσα της εκδήλωσης και το πρόγραμμα συμμετοχής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”