Θερινό Σχολείο Νάξου 2018

Συντονιστές: cvark, secr-geo, geography, mbakas, phd

Απάντηση
mbakas
Δημοσιεύσεις: 264
Εγγραφή: 08 Ιαν 2009 15:31

Θερινό Σχολείο Νάξου 2018

Δημοσίευση από mbakas » 14 Φεβ 2018 12:52

Να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να δηλώσετε το θεσμοθετημένο μάθημα του Τμήματος Γεωγραφίας «Θερινό Σχολείο Νάξου 2018» με θέμα: «Περιβαλλοντική-Πολιτιστική Διαχείριση και Τοπική Ανάπτυξη» που υπολογίζεται με 2,5 ECTS στην συνολική σας βαθμολογία για την απόκτηση του πτυχίου σας. Το Θερινό Σχολείο Νάξου θα πραγματοποιηθεί στην Νάξο από 16 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου.

Το Θερινό Σχολείο Νάξου είναι από τα λίγα Θερινά Σχολεία χωρίς Δίδακτρα, ενώ για τους φοιτητές του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θεωρείται και υπολογίζεται ως επιπλέον (extra) μάθημα εφόσον το δηλώσουν και το επιλέξουν.

Στο Θερινό Σχολείο Νάξου συμμετέχουν περίπου 24 Καθηγητές Πανεπιστημίου τόσο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όσο και από άλλα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια. Τα σεμινάρια του Θερινού Σχολείου Νάξου πραγματοποιούνται καθημερινά από τους καθηγητές στην Ελληνική γλώσσα, ενώ υπάρχουν ομαδικές εργασίες που παρουσιάζονται και βαθμολογούνται στο τέλος, ενώ τέλος υπάρχει η δυνατότητα και το κίνητρο να δημοσιευθούν αρκετές από αυτές τις εργασίες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Γεωγραφίας”