Έρευνα για τις αντιλήψεις αναφορικά με τον λύκο & αρκούδα

Απάντηση
loutragotis
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2008 12:25

Έρευνα για τις αντιλήψεις αναφορικά με τον λύκο & αρκούδα

Δημοσίευση από loutragotis »

Έρευνα για τις αντιλήψεις του κοινού αναφορικά με τον λύκο & την αρκούδα στην Ελλάδα


Η παρούσα έρευνα έχει ως στόχο την καταγραφή και την ανάλυση των αντιλήψεων των Ελλήνων πολιτών σχετικά με την ύπαρξη του λύκου (Canis lupus) και της αρκούδας (Ursus arctos) στην Ελλάδα.

H έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής της κας Αρετής Μπένου, μεταπτυχιακής φοιτήτριας στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή κου Ιωσήφ Μποτετζάγια (στον οποίο και μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την έρευνα, email: iosif@aegean.gr). Η παρούσα έρευνα δεν έχει ανατεθεί ούτε χρηματοδοτείται από κάποιον ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα.

Οι απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο είναι ΑΝΩΝΥΜΕΣ και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Μπορείτε να βρείτε το σχετικό ερωτηματολόγιο της έρευνας, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... rm?c=0&w=1

Έρευνα για τις αντιλήψεις του κοινού αναφορικά με τον λύκο & την αρκούδα στην Ελλάδα
docs.google.com
Η παρούσα έρευνα έχει ως στόχο την καταγραφή και την ανάλυση των αντιλήψεων των Ελλήνων πολιτών σχετικά με την ύπαρξη του λύκου (Canis lupus) και της αρκούδας (Ursus arctos) στην Ελλάδα. H έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής της κας Αρετής Μπένου, μεταπτυχιακής φοιτήτριας στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή κου Ιωσήφ Μποτετζάγια (στον οποίο και μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την έρευνα, email: iosif@aegean.gr). Η παρούσα έρευνα δεν έχει ανατεθεί ούτε χρηματοδοτείται από κάποιον ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα. Οι απαντήσεις σας στο ακόλουθο ερωτηματολόγιο είναι ΑΝΩΝΥΜΕΣ και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΜΣ - Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση”