ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜOΣΙΑΣ

Συντονιστές: cvark, secr-geo, geography, mbakas, phd

Απάντηση
mbakas
Δημοσιεύσεις: 264
Εγγραφή: 08 Ιαν 2009 15:31

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜOΣΙΑΣ

Δημοσίευση από mbakas » 17 Μάιος 2017 09:33

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜOΣΙΑΣ

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες του συνημμένου πίνακα που θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία της 26ης Μαϊου όπως προσέλθουν στη Γραμματεία την προηγούμενη ημέρα ή το αργότερο στις 9 πμ στις 26/5/2017 για να υπογράψουν στο βιβλίο πτυχιούχων και να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Όποιος/α δεν μπορεί να παρευρεθεί στην ορκωμοσία παρακαλούμε να μας ειδοποιήσει ΑΜΕΣΑ!!

Η ορκωμοσία του Τμήματος θα γίνει την Παρασκευή 26/5/2017 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 10 πμ. Οι φοιτητές που ορκίζονται οφείλουν να είναι στο θέατρο στις 9:15 πμ.

Το τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο 2015 μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με τα επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας και εργασιακής απασχόλησης των αποφοίτων του τμήματος Γεωγραφίας, που έχουν ολοκληρώσει οποιοδήποτε κύκλο σπουδών του (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό).
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η απογραφή, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί σας, και να τεθεί σε λειτουργία ένας μηχανισμός περιοδικής επικαιροποίησης των στοιχείων επικοινωνίας σας ώστε να υπάρξει μια διαρκής ενημέρωση σας, από το Τμήμα Γεωγραφίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να συμπληρώσετε το παρακάτω σύντομο ερωτηματολόγιο. Η συμπλήρωσή του θα διαρκέσει λιγότερο από 1 λεπτό !!!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... rm?c=0&w=1
Συνημμένα
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 26Ης Μαι 2017.docx
(15.18 KiB) Μεταφορτώθηκε 271 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Γεωγραφίας”