ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 27/11/15

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, mariavtz, sdpt_gram

Απάντηση
mstath
Δημοσιεύσεις: 574
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2007 13:55

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 27/11/15

Δημοσίευση από mstath »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του ΔΠΜΣ ΣΔΠΤ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στις 11.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν το διάστημα από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 έως Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία:

1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης διπλώματος, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι διπλωματούχοι.
2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
3. Φοιτητές/τριες που επιθυμούν τη χορήγηση του διπλώματος τους και σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 15,00 € στην Οικονομική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου (κα. Νικολογιάννη, γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας, Μιχάλειο κτήριο, υπόγειο) και κατόπιν να προσκομίσουν την απόδειξη στην Γραμματεία.

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Από τη Γραμματεία
Συνημμένα
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΝΕΑ 2015.doc
(54.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 264 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”