Σημεία Πληροφόρησης φοιτητών/τριών της Δ.Α.ΣΤΑ

Συντονιστής: careerlesvos

Απάντηση
careerlesvos
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 28 Μαρ 2011 12:12

Σημεία Πληροφόρησης φοιτητών/τριών της Δ.Α.ΣΤΑ

Δημοσίευση από careerlesvos »

Αναζητάς πληροφορίες για μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Θες να γνωρίσεις τα μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Αιγαίου; Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, μάλλον ήρθε η κατάλληλη στιγμή!!!! Τα Student Info Points της Δ.Α.ΣΤΑ είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και μπορούν να σε ενημερώσουν για το πώς θα συγκεντρώσεις πληροφορίες για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών αλλά και για υποτροφίες που μπορούν να κάνουν το όνειρό σου πραγματικότητα.
Δύο (2) Σημεία Πληροφόρησης (Student Info Points) με προσωπικό της Δ.Α.ΣΤΑ θα είναι διαθέσιμα στις εισόδους των κτηρίων της Θάλασσας και της Γεωγραφίας παρέχοντάς σου την κατάλληλη ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη στην αναζήτησή σου. Τα Σημεία Πληροφόρησης της ΔΑΣΤΑ λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10:00 – 14:00 και απογεύματα Δευτέρας & Τρίτης από τις 16: 00 – 20:00

Και μην ξεχνάτε…. η σταδιοδρομία χτίζεται βήμα-βήμα από την πρώτη μέρα της φοιτητικής μας ζωής.

Μην επιλέγεις τυχαία… Ενημερώσου!!!!
Συνημμένα θα βρεις την αφίσα της δράσης και χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς κατάλληλα στην αναζήτηση σπουδών/εργασίας.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με τη συμβολή των ασκούμενων φοιτητών/τριών του Προγράμματος Εξειδίκευσης Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, της ΑΣΠΑΙΤΕ Μυτιλήνης.
Συνημμένα
student_info_point_20032015.pdf
(405.21 KiB) Μεταφορτώθηκε 428 φορές
top_tips_dasta_aspaite.pdf
(417 KiB) Μεταφορτώθηκε 445 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γραφείο Σταδιοδρομίας”