Σελίδα 1 από 1

Επετειακή Εκδήλωση για τον Εορτασμό των 20 Χρόνων Λειτουργίας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου

Δημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2019 11:48
από TMS_Gramm
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας του, το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών διοργανώνει Επετειακή Εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα «Κορνήλιος Καστοριάδης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο.
Το πρώτο μέρος της Εκδήλωσης περιλαμβάνει την Τελετή Αναγόρευσης της Καθηγήτριας Σοφίας Ανανιάδου, The University of Manchester, School of Computer Science, Director of the National Centre for Text Mining, U.K. σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του Τμήματος με το National Centre for Text Mining της Μεγάλης Βρετανίας. Το δεύτερο μέρος θα πλαισιωθεί από τις κεντρικές ομιλίες της π. Επιτρόπου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας στην Ε.Ε., κας Ανδρούλλας Βασιλείου και του π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κου Μιχάλη Ατταλίδη. Στην Εκδήλωση έχουν προσκληθεί κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας καθώς και των τοπικών αρχών.