ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντονιστής: mkourou

Απάντηση
mkourou
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2008 10:51

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση από mkourou »

Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, υπεγράφη η επέκταση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, το οποίο είχε αρχικά υπογραφεί σε δημόσια εκδήλωση την 29/5/2018. Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη από τους κ.κ. Ιωάννη Σεϊμένη, Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Βασίλειο Καραγιάννη, Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και Philippe Leclerc, Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα. Το Πρωτόκολλο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης και στήριξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μεταναστών/τριών και προσφύγων, όχι μόνο της Ρόδου, αλλά και ολόκληρου του Αιγαίου.
Στην τελετή της υπογραφής συμμετείχαν επίσης οι:
- Nicole Epting, Συντονίστρια των Γραφείων της Ύπατης Αρμοστείας στα νησιά του Αιγαίου.
- Αλέξανδρος Βούλγαρης, Συντονιστής των Γραφείων της Ύπατης Αρμοστείας στα Δωδεκάνησα.
- Nasir Ahmad, Στέλεχος του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας στα Δωδεκάνησα.
- Λευτέρης Χατζηκωνσταντίνου, Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων στο νησί της Ρόδου.
- Καθηγήτρια Ελένη Σκούρτου, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π. Αιγαίου.
- Βασιλεία Καζούλλη-Κούρτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π. Αιγαίου, Αν. Διευθύντρια του
Εργαστηρίου Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π. Αιγαίου.
- Διονύσιος Γουβιάς, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Π. Αιγαίου.
Συνημμένα
2019_02_21_Δελτίο Τύπου_ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ.pdf
(238.94 KiB) Μεταφορτώθηκε 78 φορές
7.jpg
6.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών”