Αποτελέσματα εκλογών Προέδρου-Αναπληρωτή Προέδρου ΤΕΠΑΕΣ

Συντονιστής: mkourou

Απάντηση
mkourou
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2008 10:51

Αποτελέσματα εκλογών Προέδρου-Αναπληρωτή Προέδρου ΤΕΠΑΕΣ

Δημοσίευση από mkourou »

εκ μέρους του Προέδρου της ΚΕΕ για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του ΤΕΠΑΕΣ

συνάδελφοι/συναδέλφισσες, Ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα καταμέτρησης και εκλογής της σημερινής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου και αναπληρωτή προέδρου στο τμήμα μας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε:
• ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου Νικόλαος Ανδρεαδάκης συγκέντρωσε 15 ψήφους στους 15 εκλέκτορες μέλη ΔΕΠ που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία (επί 22 μελών ΔΕΠ), και 11 ψήφους στους 11 εκλέκτορες Ε.ΔΙ.Π-Ε.Τ.Ε.Π.-Ε.Ε.Π., ήτοι ποσοστό 100%
• ο υποψήφιος για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου Γεώργιος Φεσάκης συγκέντρωσε 15 ψήφους στους 15 εκλέκτορες μέλη ΔΕΠ που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία (επί 22 μελών ΔΕΠ), και 11 ψήφους στους 11 εκλέκτορες Ε.ΔΙ.Π-Ε.Τ.Ε.Π.-Ε.Ε.Π., ήτοι ποσοστό 100%.

Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους Νικόλαο Ανδρεαδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή, και Γεώργιο Φεσάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή, για την εκλογή τους!

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Παναγιώτη Σταμάτη, Επίκουρο Καθηγητή, και Βασίλη Παπαβασιλείου, Επίκουρο Καθηγητή, καθώς επίσης και την κυρία Μίκα Κούρου για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη.

Διονύσης Γουβιάς
Αναπληρωτής Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής
και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού
Συνημμένα
Πρακτικό ΚΕΕ_καταμέτρησης_εκλογής_ΤΕΠΑΕΣ.PDF
(963.75 KiB) Μεταφορτώθηκε 183 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών”