Ανακοίνωση κ. Μπατζάκα

Συντονιστής: secr-marine

Απάντηση
secr-marine
Δημοσιεύσεις: 543
Εγγραφή: 20 Μαρ 2009 10:06

Ανακοίνωση κ. Μπατζάκα

Δημοσίευση από secr-marine »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όσοι φοιτητές/τριες έχουν δηλώσει τα μαθήματα "Αλιευτική Βιολογία" και "Διαχείριση Μονάδων Υδατοκαλλιεργειών" να δηλώσουν τον τίτλο της εργασίας τους μέχρι τις 20/4 με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στον διδάσκοντα των μαθημάτων (jbatzakas@marine.aegean.gr),
Στο μήνυμα εκτός του τίτλου θα πρέπει να αναφέρονται, το μάθημα στο οποίο θα γίνει η παρουσίαση, τα ονόματα των φοιτητών (αν η εργασία είναι ομαδική), αν θα γίνει παρουσίαση (η παρουσίαση είναι υποχρεωτική και προ απαιτούμενη για να εξεταστείτε στη εξεταστική) και ποια ημέρα θα παρουσιάσετε.
Οι ημερομηνίες των παρουσιάσεων είναι 9/5, 23/5, για Αλιευτική Βιολογία και
6/5, 13/5, 16/5, 20/5 για Διαχ. Μον. Υδατ.
στις ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων. Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης είναι 8 λεπτά +2 λεπτά για ερωτήσεις (στην ατομική) και 6 + 1 αντίστοιχα στην ομαδική (για το κάθε άτομο της ομάδας). Δεν θα επιτραπεί υπέρβαση του χρόνου.
Στην επιλογή ημερομηνίας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο αποστολής του μηνύματος. Σε περίπτωση που συμπληρωθούν όλες οι ημερομηνίες παρουσιάσεων, και μόνο τότε, θα ανακοινωθούν επιπλέον ημερομηνίες.
Φοιτητές/τριες που δεν έχουν κάνει παρουσίαση δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθήματος στην εξεταστική περίοδο.

Ο διδάσκων
Ιωάννης Ε. Μπατζάκας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών”