Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2018 - 2019

Συντονιστής: secr-marine

Απάντηση
secr-marine
Δημοσιεύσεις: 543
Εγγραφή: 20 Μαρ 2009 10:06

Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2018 - 2019

Δημοσίευση από secr-marine »

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/φοιτητές,
Σας ενημερώνουμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα τροποποίησης ή συμπλήρωσης της δήλωσης μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου από αύριο 27.02.19 έως και 08.03.2019.
Η εγγραφή σας θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας e-University (https://studentweb.aegean.gr/).
Στη περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήτε πρόβλημα με τη δήλωση, παρακαλούμε για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη γραμματεία (secr-marine@aegean.gr).
Μετά την ολοκλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων σε κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο, παρακαλούμε για την εκτύπωση και φύλαξή της στο Προσωπικό σας Αρχείο, ώστε σε περίπτωση ύπαρξης προβλήματος, να αποδεικνύεται η νόμιμη και εμπρόθεσμη ανανέωση εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων.
Επιπρόσθετα για την διευκόλυνσή σας, υπενθυμίζεται ότι:
- Οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο 2° και στο 3ο έτος σπουδών δηλώνουν έως 8 μαθήματα σε κάθε εξάμηνο, ενώ οι φοιτητές/τριες από το 4° έτος σπουδών και πέρα των κανονικών εξαμήνων φοίτησης δηλώνουν έως 10 μαθήματα σε κάθε εξάμηνο. Τα Αγγλικά δεν υπολογίζονται στα παραπάνω σύνολα.
- Η δήλωση των 6 μαθημάτων του 2ου εξαμήνου του πρώτου έτους γίνεται από τους /τις φοιτητές/τριες.
- Οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το σύνολο των μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου προκειμένου να παρουσιάσουν την πτυχιακή τους εργασία.

Από τη Γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών”