Παράταση υποβολής αιτήσεων και αναλυτικής βαθμολογίας πρακτι

Απάντηση
mdimaki
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 28 Μαρ 2013 11:58

Παράταση υποβολής αιτήσεων και αναλυτικής βαθμολογίας πρακτι

Δημοσίευση από mdimaki »

Αγαπητοί φοιτητές μας

Η διαδικασία για τις αιτήσεις της χρηματοδοτούμενης πρακτικής άσκησης και η κατάθεση της αναλυτικής βαθμολογίας θα παραταθεί για δύο ακόμη μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) και λήγει οριστικά την Παρασκευή 12/05/2017 και ώρα 14:00. Επίσης, χαλαρώνουν κάπως οι όροι και μπορούν να κάνουν αίτηση για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα οι φοιτητές που
1. θα ασκηθούν τους δύο μήνες Ιούλιο και Αύγουστο (αυτός ο όρος δεν άλλαξε)
2. έχουν περάσει 15 μαθήματα (ήταν 20)
3. πάνε πρώτη φορά για πρακτική άσκηση (αυτός ο όρος δεν άλλαξε)
4. διαλέγουν φορέα με περιβαλλοντική διάσταση, ακόμη και από εργαστήρια ή υπηρεσίες του Πανεπιστημίου μας (προηγουμένως εξαιρούνταν οι πρακτικές στο Πανεπιστήμιό μας)
Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας στην κα. Ελευθερία Πασχαλίδου, στον 3ο όροφο της Γεωγραφίας, τηλ: 36778, email: epaschalidou@aegean.gr, ώρες γραφείου 10:00-14:00. Χρειάζονται 2 έγγραφα (αίτηση και βαθμολογία). Η βαθμολογία μπορεί να είναι αρχικά σε ανεπίσημη μορφή, αλλά τελικά θα πρέπει να καταθέσετε την επίσημη από την Γραμματεία μας.

Φέρνετε τα έγγραφα σε έντυπη μορφή με ημερομηνία και υπογραφή και επίσης σκαναρισμένα έχοντας ήδη την ημερομηνία και την υπογραφή στην αίτησή σας. Τα σκαναρισμένα έγγραφα, μπορείτε να τα στείλετε και στο epaschalidou@aegean.gr

Τη Δευτέρα 15/5 θα σταλεί μήνυμα στους επιλεγέντες με νέα προθεσμία για την υποβολή των υπολοίπων δικαιολογητικών.

Οι φοιτητές που δεν καλύπτουν τους όρους 1-3, αλλά είναι στο 2ο έτος και μεγαλύτερο, θα μπορέσουν να ασκηθούν με μη χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα. Μόλις μάθω την ακριβή διαδικασία, θα σας ενημερώσω. Όσοι ενδιαφέρεστε για το μη χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, ας μου στείλετε ένα email στο matsoukas@aegean.gr, ώστε να μπορώ να επικοινωνώ κατευθείαν μαζί σας.

--
Christos Matsoukas
Assistant Professor
Dept. of Environment
Xenia Building
University of the Aegean
Mytilene, 81100
Greece
Tel: +30 2251036289
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Περιβάλλοντος”