Πολιτισμική Γεωγραφία

Συντονιστές: cvark, secr-geo, geography, mbakas, phd

Απάντηση
mbakas
Δημοσιεύσεις: 264
Εγγραφή: 08 Ιαν 2009 15:31

Πολιτισμική Γεωγραφία

Δημοσίευση από mbakas » 10 Ιαν 2019 12:01

1. Παρακαλώ, να σταλούν ΑΜΕΣΑ στην διδάσκουσα (ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ E-MAIL) τα powerpoints των παρουσιάσεων των ομαδικών εργασιών, σήμερα (10/1/19) ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι αύριο (11/1/19) στις 12:00 το μεσημέρι. Θα επιβεβαιώνω κάθε εργασία που θα λαμβάνω: εάν δεν λάβετε επιβεβαίωση, να θεωρήσετε ότι ΔΕΝ έχω λάβει την εργασία σας.

2. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας, θα σας αποσταλούν οδηγίες σχετικά με την παράδοση και του γραπτού τμήματος των ομαδικών εργασιών, καθώς και οδηγίες για τις εξετάσεις.

3. Οι ατομικές ασκήσεις σας (όσες μου παραδόθηκαν) ήταν καλές, και η κατανομή των βαθμών σας ακολουθεί μια κανονική καμπύλη, με μερικούς χαμηλούς βαθμούς, με μερικούς πολύ καλούς βαθμούς (και 10άρια) και όλους τους υπόλοιπους ενδιάμεσα. Το μόνο σχόλιο που θέλω να κάνω επάνω στην άσκηση είναι ότι όση περισσότερη προσοχή δώσατε στις 2 πηγές στοιχείων (τα βίντεο και τους πίνακες) και όσο καλύτερα συνδυάσατε τα στοιχεία αυτά, τόσο υψηλότερο βαθμό πήρατε. Δυστυχώς, στις περισσότερες ασκήσεις φάνηκε ότι δεν αφιερώσατε αρκετό χρόνο και προσοχή στην κατανόηση των στοιχείων αυτών.

Η διδάσκουσα
Θ. Τερκενλή
t.terkenli@aegean.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Γεωγραφίας”