ΠΡΟΣΟΧΗ :Υπενθύμιση ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2020

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 826
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 11:36

ΠΡΟΣΟΧΗ :Υπενθύμιση ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2020

Δημοσίευση από ekokolaki »

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2020

Όλοι οι φοιτητές του Α΄ εξαμήνου σπουδών καθώς και όσοι δεν έχουν εξεταστεί στο παρελθόν στο Κατατακτήριο τεστ Αγγλικών, πρέπει απαραίτητα να συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις στα Αγγλικά, προκειμένου να καταταγούν στα Εργαστήρια Αγγλικών ή να απαλλαγούν από τα εργαστήρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης τους.
Για να μπορούν να συμμετέχουν στο τεστ πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης τους να έχουν παραλάβει κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα και να έχουν εγγραφεί στο e-class του μαθήματος ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΑΓΓΙΛΚΩΝ

Οι κατατακτήριες εξετάσεις των Αγγλικών θα γίνουν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09.00 π.μ. διαδικτυακά. Το link σύνδεσης της εξέτασης θα αναρτηθεί σε επόμενη ανακοίνωση.

Άλλη κατατακτήρια εξέταση δεν θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.


Προσοχή
Η συμμετοχή των φοιτητών στις κατατακτήριες εξετάσεις αποτελεί προϋπόθεση για τη δήλωση του μαθήματος των Αγγλικών. Αν κάποιος φοιτητής δε προσέλθει στις εξετάσεις αυτές, δε θα έχει το δικαίωμα ούτε να δηλώσει το μάθημα ούτε να προσέλθει στις εξετάσεις του μαθήματος στο τέλος κάθε εξαμήνου, με συνέπεια να χάσει το μάθημα για τα δύο εξάμηνα του ακαδ. έτους 2020-21.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”