ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 435
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 12:36

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση από ekokolaki » 23 Ιαν 2019 09:53

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – Τ.Μ.Ο.ΔΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια του διατμηματικού (ΤΔΕ, ΤΜΟΔ) μαθήματος της «Επιχειρηματικότητας» εξασφαλίστηκε η συμμετοχή μας στον 5ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας "JA Start-Up " του ΣΕΝ / JA Greece. Από το διαγωνισμό αυτό θα προκύψει η Ελληνική συμετοχή στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό όλων των JA Start Up από τις χώρες της Ευρώπης, Enterprise Challenge, στο Oslo της Νορβηγίας στις 24-26 Ιουνίου.
Στόχος μας είναι να υπάρξουν ομάδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που θα μας εκπροσωπήσουν στον Εθνικό Διαγωνισμό στην Αθήνα και γιατί όχι στον τελικό στο Όσλο!!
To πρόγραμμα "Start Up" είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Junior Achievement Europe που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 Πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές 18-30 ετών να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης.
Για την ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τη συμμετοχή μας, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Ενημερωτική Εκδήλωση, την Πέμπτη 24/1/2019 και ώρα 18:30 στη Μεγάλη αίθουσα ισογείου στο Μιχάλειο κτίριο.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αφορά:
a) προπτυχιακούς φοιτητές που θα παρακολουθήσουν φέτος το μάθημα της Επιχειρηματικότητας,
b) προπτυχιακούς φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα τα προηγούμενα έτη και συμμετείχαν σε εσωτερικούς διαγωνισμούς στα πλαίσια του μαθήματος,
c) Μεταπτυχιακούς φοιτητές και των δύο τμημάτων.

Δρ. Ιωάννης Γ. Κίνιας

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”