Εισαγωγή στην Οικονομική

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 432
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 12:36

Εισαγωγή στην Οικονομική

Δημοσίευση από ekokolaki » 09 Ιαν 2019 09:48

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018-19
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΟΥ - ΛΗΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

- Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 -
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, κάθε χαρά και καλή πρόοδο στις σπουδές σας
Αναρτήθηκαν οι ερωτήσεις που τέθηκαν στη σταδιακή εξέταση της 19ης Δεκεμβρίου και οι οποίες θα απαντηθούν στο αυριανό φροντιστήριο καθώς και η βαθμολογία όσων έλαβαν μέρος. Επισημαίνεται ότι πρακτική αξία έχουν οι βαθμοί άνω του πέντε και εφόσον δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι ότι επιθυμούν να συνυπολογιστεί ο βαθμός του σταδιακού ελέγχου. Το ίδιο ισχύει και για όσους -ες έχουν συμμετάσχει στο φροντιστήριο επιλύοντας κάποιαν άσκηση. Βαθμολογία όπως το 4,5 αποκλείεται στην πράξη. Εδώ έχει τεθεί για να προσέξει περισσότερο ο-η ενδιαφερόμενος-η. Διευκρινίσεις για τη βαθμολογία μπορούν να δοθούν σε όσους-ες θέλουν αύριο, στο γραφείο μου ώρα 11-12.30 το μεσημέρι.
Με την αυριανή παράδοση για το χρήμα και τις τράπεζες ολοκληρώνονται οι παραδόσεις του χειμερινού εξαμήνου. Η εξεταστέα ύλη περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των ενοτήτων που είχε προγραμματιστεί να διδαχθούν (με εξαίρεση ορισμένα τμήματα της προτελευταίας ενότητας -τη συνολική ζήτηση -συνολική προσφορά και την ισορροπία του εθνικού εισοδήματος). Σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί την Πέμπτη. Για τις εξετάσεις θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε όσο γίνεται καλύτερα στο μυαλό σας μερικές βασικές έννοιες αν όχι το σύνολο όσων διδάχθηκαν. Εκτός από ερωτήσεις για βασικούς ορισμούς ή προβλήματα στα θέματα θα συμπεριλαμβάνονται ερωτήματα-ασκήσεις ανάλογες με αυτές που παρουσιάστηκαν στο φροντιστήριο
Στις εξετάσεις που διεξάγονται την επόμενη εβδομάδα πρέπει να έχετε μαζί σας μικρή φορητή αριθμομηχανή (όχι το κινητό!).
Προς όφελός σας είναι να λάβετε οπωσδήποτε μέρος στην επικείμενη εξεταστική με σκοπό να επιτύχετε. Η εμπειρία δείχνει ότι τα πράγματα είναι πάντα πιο δύσκολα μετά το καλοκαίρι ή πολύ περισσότερο όταν αφήσει κανείς να περάσει καιρός από την πρώτη του επαφή με το μάθημα.
Όσοι –ες από σας παρακολούθησαν τις παραδόσεις παρακαλούνται ιδιαίτερα να μην αμελήσουν να καταθέσουν την κριτική τους άποψη για τον διδάσκοντα και το μάθημα.
Καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία!

Από το Διδάσκοντα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”