University of the Aegean Forum

Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Ανακοινώσεων & Συζητήσεων
Τώρα είναι 15 Νοέμ 2018 15:22

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Απρ 2014 10:17 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: 19 Ιουν 2008 09:44
Δημοσιεύσεις: 115
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ –ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ


Καρλόβασι, 8 Απριλίου 2014Ανακοίνωση για συμμετοχή στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να βρουν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω έγγραφα:

1) το έντυπο αίτησης ασκούμενου φοιτητή,
2) το έντυπο αίτησης επιχείρησης – φορέα.

Το έντυπο αίτησης ασκούμενου φοιτητή μαζί με τα 6 δικαιολογητικά που ζητούνται στη σελίδα 2 της αίτησης αυτής είναι υποχρεωτικά για όλους τους φοιτητές που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους. Τα έντυπα αυτά οι φοιτητές θα πρέπει να τα υποβάλλουν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένα) στο email: emam@aegean.gr από την Τετάρτη 09/04/2014 μέχρι και την Παρασκευή 02/05/2014. Διευκρινίζεται ότι:


 Η συμπλήρωση των πεδίων που αφορούν τον Α.Μ.Α.(Αριθμό Μητρώου Ασφάλισης) και τον αριθμό λογαριασμού Alpha Bank στο έντυπο αίτησης ασκούμενου φοιτητή, μπορούν επί του παρόντος να παραμείνουν κενά για όσους φοιτητές δεν έχουν αυτούς τους αριθμούς και να προσκομιστούν μετά την επιλογή των φοιτητών.
 Όποιος φοιτητής δεν έχει Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), μπορεί να τον βγάλει από οποιοδήποτε Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) και να πάρει από εκεί και τη βεβαίωση για το Α.Μ.Κ.Α.
 Όποιος φοιτητής δεν έχει αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.) αλλά έχει διαβατήριο, μπορεί να δηλώσει στο αντίστοιχο πεδίο τον αριθμό διαβατηρίου του και αντί για το φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας, να καταθέσει το φωτοαντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου, όπου θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία του, καθώς και ο αριθμός διαβατηρίου του.

Οι φοιτητές που θα βρουν δικό τους φορέα θα πρέπει να ζητήσουν από τον υπεύθυνο του φορέα να συμπληρώσει το έντυπο αίτησης επιχείρησης – φορέα. και να το στείλουν επίσης ηλεκτρονικά (σκαναρισμένο) στο email: emam@aegean.gr από την Τετάρτη 09/04/2014 μέχρι και την Παρασκευή 02/05/2014.

Επιπλέον, υποχρεωτικά από φέτος, θα πρέπει οι φοιτητές να εγγράφονται στον Άτλαντα (http://atlas.grnet.gr/PracticeOffers), το σύστημα κεντρικής υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ. Η εγγραφή τους στο ΑΤΛΑΣ είναι μια απλή ενεργοποίηση του λογαριασμού τους (σύνδεση στο λογαριασμό τους) με σκοπό αφενός την αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων του προγράμματος, αφετέρου την αναζήτηση θέσεων. Τα στοιχεία τους είναι ήδη καταχωρημένα στο ΑΤΛΑΣ από τον ΕΥΔΟΞΟ και μπορεί κάποιοι να χρειαστούν να τα επικαιροποιήσουν. Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει στο ΑΤΛΑΣ οδηγός χρηστών για τους φοιτητές. Η σύνδεση των φοιτητών στο ΑΤΛΑΣ πραγματοποιείται με τους ίδιους κωδικούς που έχουν για το webmail.aegean.gr. Οι φοιτητές που θα βρουν δικό τους φορέα, θα πρέπει να του αναφέρουν ότι αναγκαστικά θα πρέπει να εγγραφεί επίσης στον Άτλαντα και ο φορέας, δηλώνοντας τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρεται και επιλέγοντας οπωσδήποτε ίδρυμα και Τμήμα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών - Εισαγωγική Κατεύθυνση Σ.Α.Χ.Μ.). Ο οδηγός χρηστών για τους φορείς επισυνάπτεται και θα πρέπει ο φοιτητής να τον παραδώσει στον υπεύθυνο του φορέα για την ευκολότερη εγγραφή του στον ΑΤΛΑΝΤΑ. Σε περίπτωση μη εγγραφής τόσο των φοιτητών όσο και των φορέων, που θα βρουν, δε θα εγκριθεί η πληρωμή των φοιτητών για πρακτική.
Τέλος το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) (https://pa.aegean.gr), της ΔΑΣΤΑ (που αξιοποιεί και το γραφείο Πρακτικής Άσκησης – Κεντρική Δομή) θα ζητήσει φέτος από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τους φορείς τους να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αξιολογήσεις τους για το πρόγραμμα και για όσους εμπλέκονται σε αυτό. Για το πώς και το πότε θα πραγματοποιηθεί η ενέργεια αυτή θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από τη ΔΑΣΤΑ και θα σταλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους αντίστοιχος οδηγός χρηστών προσεχώς.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι φοιτητές θα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 22730-82340 ή στο email: emam@aegean.gr .Από το γραφείο της πρακτικής άσκησης.

Μαμζερίδου Ευτυχία.
Ε.Τ.Ε.Π. του Τμ. Μαθηματικών. – Παν.Αιγαίου.
Γραμματειακή υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης του Τμ. Μαθηματικών, Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Σ.Α.Χ.Μ. – Παν. Αιγαίου.
Τηλ.:22730- 82340
Fax: 22730-82309
email: emam@aegean.gr


Συνημμένα:
Ενημέρωση για την πρακτική άσκηση του Τμήματος Μαθηματικών Κατεύθυνση Σ Α Χ Μ .doc [47 KiB]
Έχει μεταφορτωθεί 237 φορές
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΦΟΡΕΑ.docx [140.7 KiB]
Έχει μεταφορτωθεί 234 φορές
ΕΝΤΥΠΟ_ΑΙΤΗΣΗΣ_ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ.docx [133.58 KiB]
Έχει μεταφορτωθεί 313 φορές
foreis_ypodoxis-manual_ΑΤΛΑΣ.pdf [1.66 MiB]
Έχει μεταφορτωθεί 169 φορές
Κορυφή
 Προφίλ  
Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com