Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης και υποστήριξης για φοιτητές

Απάντηση
apr
Global Moderator
Global Moderator
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 27 Οκτ 2003 12:19
Τοποθεσία: Σάμος

Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης και υποστήριξης για φοιτητές

Δημοσίευση από apr » 23 Μαρ 2016 13:06

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός του Πανεπιστημίου Αιγαίου (αποτέλεσμα συνεργασίας Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» & Πανεπιστημίου Αιγαίου) παράλληλα με την υλοποίηση ατομικών ραντεβού στο φοιτητικό πληθυσμό, προγραμματίζει άμεσα το ξεκίνημα Ομάδας προσωπικής ανάπτυξης και υποστήριξης για φοιτητές.

Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας είναι μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο πλαίσιο ώστε οι συμμετέχοντες/ουσες να ασχοληθούν με προσωπικά ζητήματα, ερωτήματα και ανησυχίες όσον αφορά την καθημερινή ζωή , τις απαιτήσεις, τις ομορφιές, τις συγκινήσεις και τα προβλήματά της .
Η ίδια η συμμετοχή και ένταξη σε μια ομάδα με ανθρώπους ηλικιακά κοντά και στην ίδια σχετικά φάση ζωής δημιουργεί μια βοηθητική, υποστηρικτική συνθήκη στην οποία θα τεθούν θέματα που αφορούν τόσο τον εαυτό του κάθε μέλους ξεχωριστά , όσο και τις σχέσεις του με τους άλλους.
Οι βιωματικές δραστηριότητες, η συζήτηση και η δημιουργικότητα θα αποτελέσουν τους τρόπους που θα δουλέψουμε.

Συγκεκριμένα :
• Η ομάδα θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση και θα διαρκεί 2 ώρες.
• Τα άτομα που θα συμμετέχουν στην ομάδα θα είναι σταθερά και η ομάδα δεν θα είναι ανοιχτή σε νέα μέλη μετά τη δεύτερη συνάντηση.
• Η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, το πρωί 10.00 με 12.00, στο υπόγειο του κτιρίου Βουρλιώτη ( κοντά στο Κέντρο Υγείας).
• Αν επιθυμείται να συμμετέχετε στην ομάδα , αλλά δεν σας εξυπηρετούν η μέρα και ώρα της συνάντησης παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα του Φάρου (22730 23443 & 87070) ή στο mail του Φάρου (kpfaros@gmail.com ) ώστε να βρεθεί μια κοινή λύση.

Σας περιμένουμε με χαρά!
Συνημμένα
προσκληση σε φοιτητες.docx
(144.88 KiB) Μεταφορτώθηκε 95 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Θετικών Επιστημών”