Χριστούγεννα με εκδηλώσεις στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: ibou, katybanti, dtzekou

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 369
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

Χριστούγεννα με εκδηλώσεις στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Δημοσίευση από ibou » 10 Δεκ 2018 15:34

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και οργανώνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου (ώρες 11:30-13:30), παράλληλες δράσεις για παιδιά, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Ειδικότερα:

• Εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεστών, για παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών. Με απλά υλικά και χαρούμενη διάθεση οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά στολίδια για να στολίσουν τον χριστουγεννιάτικο σχίνο.

• Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με το PanDora’s Kitchen, για παιδιά ηλικίας 8 έως 9 ετών. Οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα παρασκευάσουν και θα στολίσουν χριστουγεννιάτικα cupcakes με κρέμα μαστίχας και ζαχαρόπαστα.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Στο πλαίσιο εφαρμογής του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), εάν δεν επιθυμείτε να παραμείνετε στη λίστα αποδεκτών ενημέρωσης (newsletter, προσκλήσεις κ.α.) του ΠΙΟΠ, ενημερώστε μας απαντώντας σε αυτό το e-mail.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”