Διεθνής έρευνα για το επιχειρηματικό πνεύμα των φοιτητών

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: ibou, katybanti, dtzekou

Απάντηση
dtzekou
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: 01 Μαρ 2013 12:40

Διεθνής έρευνα για το επιχειρηματικό πνεύμα των φοιτητών

Δημοσίευση από dtzekou » 20 Νοέμ 2018 11:08

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου,

σε αυτόν τον σύνδεσμο https://tinyurl.com/guesss-gre θα βρείτε το ερωτηματολόγιο της διεθνούς έρευνας για το επιχειρηματικό πνεύμα των φοιτητών.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το και βοηθήστε μας να καταγράψουμε την ελληνική στάση ανάμεσα σε 50 άλλες χώρες. Μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για 3 back pack DOCA και 3 δωρεάν συμμετοχές στο ετήσιο διεθνές συνέδριο ICIB 2019. Το ερωτηματολόγιο είναι στην ελληνική γλώσσα.

Η διεθνής Έρευνα για το επιχειρηματικό πνεύμα των φοιτητών GUESSS (Global University EntrepreneurialSpirit Students' Survey) που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ταυτόχρονα σε 50 χώρες και σε περισσότερα από 1000 Πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο συντονίζεται για την Ελλάδα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Καθηγήτρια Κατερίνα Σαρρή, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της έρευνας είναι να καταγραφούν συστηματικά οι προθέσεις των φοιτητών σχετικά με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η έρευνα απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς φοιτητές και μεταδιδάκτορες ανεξάρτητα από το αντικείμενο σπουδών τους όλων των Ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Παρακαλούμε να απαντήσετε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Οι απαντήσεις είναι απολύτως εμπιστευτικές και η ταυτότητα των συμμετεχόντων θα παραμείνει ανώνυμη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”