Συμβουλευτική για Φοιτητές/τριες από το Κέντρο Πρόληψης

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: ibou, katybanti, dtzekou

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 369
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

Συμβουλευτική για Φοιτητές/τριες από το Κέντρο Πρόληψης

Δημοσίευση από ibou » 16 Οκτ 2018 11:26

Με το μήνυμα αυτό, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο συνεργάζεται με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Χίου Ναυτίλος, για να καλύψει τις ανάγκες του Συμβουλευτικού Σταθμού Ψυχολογικής Υποστήριξης.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η στήριξη των προσπαθειών των σπουδαστών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που ίσως εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής.
Μέσα από αυτή τη συνεργασία δίνεται η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής, ώστε μέσα σε κλίμα αποδοχής και εμπιστοσύνης οι φοιτητές και οι φοιτήτριες να επεξεργάζονται θέματα όπως το παρατεταμένο άγχος, τις δυσκολίες οργάνωσης του προσωπικού χρόνου, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τα προβλήματα ένταξης στην ομάδα συνομηλίκων και θέματα εξαρτήσεων, όπως από ουσίες, διαδίκτυο. Ακόμα παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικές συναντήσεις όπου μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον οι φοιτητές και οι φοιτήτριες έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν ποικίλα θέματα της καθημερινότητας.
Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης Χίου Ναυτίλος προσφέρονται δωρεάν στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Το Κέντρο Πρόληψης Χίου στεγάζεται στη Ροδοκανάκη 42, στον πρώτο όροφο, στο κέντρο της πόλης.

Οι ώρες και οι ημέρες λειτουργίας είναι :
Δευτέρα – Πέμπτη: 08:15-14:15
Παρασκευή: 08:15-14:00

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 22710-40704 και 22710-20838 κατά το ωράριο λειτουργίας και να απευθυνθείτε στους ψυχολόγους του Κέντρου, κ. Στράτο Τσουκάρη και κα. Μαρίνα Κυριάκου, για να ορίσετε συνάντηση για συμβουλευτική.
Συνημμένα
ενημερωση φοιτητων για συμβουλευτικη.docx
(85.46 KiB) Μεταφορτώθηκε 24 φορές
Αφίσα για συμβουλευτική Πανεπιστήμιο.jpg

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”