1ο Επιστημονικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για ανάπτυξη της Χίου

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: katybanti, dtzekou, ibou

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

1ο Επιστημονικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για ανάπτυξη της Χίου

Δημοσίευση από ibou »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση Προγράμματος 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Χίου

Η Οργανωτική Επιτροπή, σε συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Χίου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου.
Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18.00 στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθούν, στους χώρους του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Χίου (Αίθουσα Συνεδρίων) και της Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μιχαήλ Βουρνούς»).
Στο Συνέδριο συμμετέχουν εξέχοντα μέλη της πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, διακεκριμένα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς επίσης σημαντικοί εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και των κοινωνικών φορέων της Χίου.
Το Συνέδριο είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό κι απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τα σημαντικά ζητήματα ανάπτυξης της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου, στη διεύθυνση: http://www.chiosdevelopment.wordpress.cοm.


Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Η Πρόεδρος
Μαρία Βασιλακάκη - Ντούλου
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τη Χιακή Κοινωνία «Γιάννης Καράλης» Για την Επιστημονική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Χριστοφάκης
Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου
Συνημμένα

[Η επέκταση rtf έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]

1οΕπ Αναπτυξ Συνέδριο Χίου-πρόγραμμα-απλό.docx
(256.15 KiB) Μεταφορτώθηκε 265 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”