Ένας φίλος του Πανεπιστημίου με επιμονή, υπομονή & θέληση

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: katybanti, dtzekou, ibou

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

Ένας φίλος του Πανεπιστημίου με επιμονή, υπομονή & θέληση

Δημοσίευση από ibou »

Την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ένας απόφοιτός του. Ο Chandralal Thilakarathne ή Lal, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, από την Sri Lanka, o οποίος με υποτροφία το 2001 έγινε δεκτός στο ΤΔΕ και έκανε το διδακτορικό του (μέσα σε τρία χρόνια) υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ανδρέα Μερίκα.

Έδωσε άριστα διαπιστευτήρια και εντυπώσεις σε όλους για την επιμονή, υπομονή, τη θέληση και τον άρτιο χαρακτήρα του.

Ο Chandralal Thilakarathne είναι σήμερα Καθηγητής Πανεπιστημίου στη χώρα του στο Peradeniya University, μιλάει άπταιστα Ελληνικά, τα οποία έμαθε όταν ήλθε στην Ελλάδα να σπουδάσει τόσο από τους έξι μήνες εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο όσο και από τη παρακολούθηση μαθημάτων στην τότε ΝΕΛΕ για περισσότερη εξάσκηση.

Εχει διατελέσει δύο φορές Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων αντίστοιχα στη Χώρα του στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει διδάξει και σε Πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής Ελέγχου του Χρηματιστηρίου της Sri Lanka.

Είναι έγγαμος, η σύζυγός του είναι Καθηγήτρια Αγγλικών και δύο αγόρια του σπουδάζουν Οικονομικά και Νομική αντίστοιχα. Με την οικογένειά του είχε επισκεφθεί τη Χίο κατά της σπουδές του.

Το Δεκέμβριο 2004 η Χώρα του υπέστη τον φοβερό σεισμό των 9 ρίχτερ, όπου πέθαναν κοντά 45.000 άνθρωποι, ευτυχώς η οικογένειά του στάθηκε τυχερή.

Xαιρόμαστε που εκείνος και η οικογένειά του είναι καλά και ήλθε να μας επισκεφθεί στη Χίο, με αφορμή ένα Συνέδριο που παρακολούθησε στην Αθήνα.

ΜΠΡΑΒΟ
Συνημμένα
Pmc_Thilakerathne.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”