Εκδηλώσεις ΤEDEX 3 και 11 Μαρτίου

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: katybanti, dtzekou, ibou

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

Εκδηλώσεις ΤEDEX 3 και 11 Μαρτίου

Δημοσίευση από ibou »

Ένα pre-Event, δύο μέρη για να εξερευνήσεις!

Πρώτος σταθμός το Hut. Σε συνεργασία μαζί του, ως το πρώτο DIY καφέ στην πόλη της Χίου (Δίωνος 2) προσεγγίζουμε την #Norma με κεντρικό άξονα την δημιουργικότητα! Από τις 12 έως τις 16.30 θα μπορέσεις να φτιάξεις, μέσα σε καλούπια που αντιπροσωπεύουν τα κουτιά της κοινωνίας, το δικό σου «πυργούσικο» πλακάκι δίνοντας μας την δίκη σου οπτική γωνία στην δημιουργικότητα υπό περιορισμούς!

Δέυτερος σταθμός το The MindTrap. Εσύ πως θα συμπεριφερόσουν σε μία κατάσταση υπό πίεση; Σκέφτεσαι λογικά; Σκέφτεσαι δημιουργικά; ή ακολουθείς την μάζα στην προσπάθεια σου να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος;! Επέλεξε μέσω της ακόλουθης φόρμας ποιο δωμάτιο θα ήθελες να εξερευνήσεις και η ομάδα της Χίου θα βρίσκεται εκεί από τις 1.30 μέχρι τις 16.30 να σου λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με την #Norma.

Ο τρόπος να συμμετέχεις στο pre Event είναι πολύ απλός!
Μπες στην φόρμα που ακολουθεί, διάλεξε σε πιο pre event από τα δυο (ή και τα δυο) θέλεις να συμμετάσχεις και περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά στις 3 Μαρτίου παίρνοντας μια πρώτη γεύση του τι θα συναντήσουμε στο κυρίως event μας στις 11 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Suscribe here: https://goo.gl/65E2s1
Υ..Γ. : Οι δράσεις δεν επιβαρύνουν οικονομικά τους συμμετέχοντες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”