Ανάρτηση στο eclass - Eνημέρωση

Συντονιστές: TODIT_Akad_Gram, todit_gram_foit

Απάντηση
todit_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 15 Φεβ 2018 08:25

Ανάρτηση στο eclass - Eνημέρωση

Δημοσίευση από todit_gram_foit »

Σας ενημερώνουμε ότι το υλικό των ακόλουθων μαθημάτων αναρτάται στο e class, ως ακολούθως:


Για το μάθημα «Εισαγωγή στην Οικονομική» (Α΄ εξάμηνο), επισκεφτείτε το μάθημα «Εισαγωγή στην Οικονομική» στο eclass του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας κα Διοίκησης.

Για το μάθημα «Εισαγωγή στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» (Α΄ εξάμηνο), επισκεφτείτε το μάθημα «Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων Α’» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για το μάθημα «Γενική Λογιστική» (Α΄ εξάμηνο) επισκεφτείτε το μάθημα «Λογιστική Α΄» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για το μάθημα «Τουριστική Οικονομική» (Γ΄ εξάμηνο) επισκεφτείτε το μάθημα «Τουριστική Οικονομική» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για το μάθημα «Βιομηχανική Οικονομική» (Γ΄ εξάμηνο) επισκεφτείτε το μάθημα «Βιομηχανική Οικονομική» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για το μάθημα «Μαθηματικά» (Γ΄ εξάμηνο) επισκεφτείτε το μάθημα «Μαθηματικά» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για το μάθημα «Εισαγωγή στο Δίκαιο» (Γ΄ εξάμηνο) επισκεφτείτε το μάθημα «Εισαγωγή στο Δίκαιο» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για το μάθημα «Τουριστική Νομοθεσία» (Ε΄ εξάμηνο) επισκεφτείτε το μάθημα «Τουριστική Νομοθεσία» στο eclass του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.


Για όλα υπόλοιπα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών, το υλικό του κάθε μαθήματος υπάρχει στο eclass του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού”