ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τους πρωτοετείς φοιτητές/ 5 Οκτωβρίου,12.00

Συντονιστές: TODIT_Akad_Gram, todit_gram_foit

Απάντηση
todit_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 15 Φεβ 2018 08:25

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τους πρωτοετείς φοιτητές/ 5 Οκτωβρίου,12.00

Δημοσίευση από todit_gram_foit »

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές,

Θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, η οποία προέρχεται από την εγγραφή σας στην πλατφόρμα λογισμικού του Υπουργείου Παιδείας, διότι προς το παρόν δεν είναι εφικτό να επικοινωνήσουμε γρήγορα και αξιόπιστα με κάποιο άλλο τρόπο.
Η ταυτοποίησή σας μέσω των ηλεκτρονικών σας λογαριασμών στο Ίδρυμά μας, είναι μια σύνθετη διαδικασία η οποία θα χρειαστεί αρκετές ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί, οπότε σας προτρέπουμε να ξεκινήσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης άμεσα.
Δεδομένου ότι τα μαθήματά μας θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, θα θέλαμε τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου στις 12:00 να σας υποδεχθούμε διαδικτυακά ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής Ανδρέας Παπαθεοδώρου, ο Δρ. Θεόδωρος Α. Σταυρινούδης εκλεγείς Καθηγητής πρώτης βαθμίδας στο Τμήμα μας και ο Δρ. Βαγγέλης Μεννής, Μέλος ΕΔΙΠ της Σχολής προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις τεχνικά αναγκαίες διαδικασίες που θα επιτρέψουν την ομαλή έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Τμήμα μας.
Για το λόγο αυτό αφενός έχει προετοιμαστεί πρόσκληση στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων ZOOM μαζί με οδηγίες για την ενεργοποίησή της και αφετέρου είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση. Θα χρειαστείτε υπολογιστή με ενσωματωμένο ή συνδεδεμένο μικρόφωνο (ή headset) και σύνδεση στο διαδίκτυο. Η χρήση κάμερας συνίσταται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Η ποιότητα της επικοινωνίας μας θα είναι πολύ καλύτερη αν χρησιμοποιήσετε ενσύρματη σύνδεση.

Ενεργοποιήστε την πρόσκληση εδώ
Time: Oct 5, 2020 12:00 PM Athens
https://aegean-gr.zoom.us/j/99511819547 ... JVOFEyUT09

Από τη Γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού”