ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Απάντηση
msctheofr
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 18 Μάιος 2009 11:17

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Δημοσίευση από msctheofr »

Η παρούσα έρευνα έχει ως στόχο να διευρευνήσει τη χρήση του χαρτιού, τις συνήθειες και τη συμπεριφορά των χρηστών της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Μυτιλήνης στο Λόφο Ξενία.

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής της Κωνσταντίνας Παυλή μεταπτυχιακής φοιτήτριας του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, (στην οποία μπορείτε και να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την έρευνα, e-mail: envm416012@env.aegean.gr) , υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Δημήτρη-Φραγκίσκο Λέκκα. Ο τίτλος της διπλωματικής εργασίας είναι: "Διαχείριση χαρτιού στο Λόφο Ξενία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Πανεπιστημιακή Μονάδα της Μυτιλήνης". Αφορά τη συμπλήρωση των παρακάτω δύο ερωτηματολογίων:

1) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Το παραπάνω απευθύνεται σε όλο το Διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Μυτιλήνης

2) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
και το οποίο απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές και των έξι τμημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Μυτιλήνης

*H παρούσα έρευνα δεν έχει ανατεθεί ούτε χρηματοδοτείται από κάποιον ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα. Τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Το e-mail που θα σας ζητηθεί πριν τη συμπλήρωσή του, έχει ως σκοπό την αποφυγή πολλαπλών απαντήσεων από το χρήστη και όχι την εκχώρηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Η συμπλήρωσή του απαιτεί μόνο λίγα λεπτά. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Μ.Σ Οικολογική Μηχανική & Κλιματική Αλλαγή”