Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης: Διαγωνισμός Bridges Awards

Απάντηση
msc_cm
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2008 10:46

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης: Διαγωνισμός Bridges Awards

Δημοσίευση από msc_cm »

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα «Bridges Awards», ένα νέο διαγωνισμό επιβράβευσης επιστημονικής και επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα σε Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο, που υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας».

Τα Bridges Awards προσφέρουν χρηματικά έπαθλα σε δύο κατηγορίες: Γέφυρες Επιστημονικών Δικτύων και Γέφυρες Επιχειρηματικής Συνεργασίας (σύνολο έξι (6) Βραβεία και έξι (6) Διακρίσεις). Το πρώτο βραβείο στις Γέφυρες Επιστημονικών Δικτύων θα λάβει 15.000 ευρώ και το πρώτο βραβείο στις Γέφυρες Επιχειρηματικής Συνεργασίας 25.000 ευρώ.

Αντικείμενο της βράβευσης είναι η ανάδειξη της συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων σε όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται προκειμένου να αναδειχθούν και να ενδυναμωθούν συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων ή μεταξύ Ελλήνων και ξένων εταίρων, που έχουν υλοποιηθεί ή πρόκειται να υλοποιηθούν και οι οποίες έχουν άμεσο ή έμμεσο, θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.

Φυσικά και νομικά πρόσωπα, ερευνητικές ομάδες, εργαστήρια, ερευνητικοί φορείς, επιστημονικές εταιρείες, ενώσεις επιστημόνων και διακρατικές ομάδες εργασίας μπορούν να υποβάλουν αίτηση αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις των προσκλήσεων (Επιστημονικά και Επιχειρηματικά). Φορείς υλοποίησης του διαγωνισμού είναι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Δείτε τα κριτήρια συμμετοχής κι επιλεξιμότητας στο https://awards.knowledgebridges.gr/el/criteria. Καταληκτική ημερομηνία υποβολών είναι η 16η Σεπτεμβρίου 2019.

Η πλατφόρμα δικτύωσης της πρωτοβουλίας μας, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την δικτύωση και την επωφελή συνεργασία των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο.

Οι «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» έχουν σαν στόχο την δικτύωση, την επικαιροποιημένη πληροφόρηση για ερευνητικές, ακαδημαϊκές αλλά και R&D ευκαιρίες στην Ελλάδα, και την προβολή συνεργασιών μεταξύ των Ελλήνων παντού στον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τις προσπάθειες αυτές.

Θα χαρούμε να υποστηρίξουμε το έργο των ωφελουμένων, αν αποφασίσουν να λάβουν μέρος.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Αθανασία Μεγρέμη
2107273968

Εκ μέρους της Ομάδας Υλοποίησης της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» και “Bridges Awards”
On behalf of the "Knowledge and Partnership Bridges" Team and the ”Bridges Awards” Team

Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)
Βασ. Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα www.knowledgebridges.gr
www.ekt.gr

Knowledge and Partnership Bridges
National Documentation Center (EKT/NDC)
National Hellenic Research Foundation (NHRF)
48, Vas. Konstantinou Av.
Athens www.knowledgebridges.gr
www.ekt.gr

--
Follow Knowledge Bridges:
https://www.twitter.com/KnowBridgesGR| https://www.facebook.com/knowledgebridgesGR/|
https://www.youtube.com/channel/UCsGf8x ... l6_sHtoZuA|
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Μ.Σ Διαχείριση Παράκτιων Περιοχών”