ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ_ΜΑΪΟΣ 2019

Συντονιστές: mbakas, cvark, humangeo, informatics

Απάντηση
informatics
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 02 Δεκ 2008 10:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ_ΜΑΪΟΣ 2019

Δημοσίευση από informatics »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
ΠΜΣ «ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ»


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Πληροφορίες:
Ε. Μπρεζετού, 2251036472

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του ΠΜΣ «Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική» του Τμήματος Γεωγραφίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019. Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν το διάστημα από 12/04/2019 έως 22/04/2019 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος (έντυπα ή ηλεκτρονικά στο geoinformatics@aegean.gr ):

1. Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση (το έντυπο αίτησης θα βρείτε συνημμένα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΠΜΣ: https://geography.aegean.gr/geoinformatics)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης πτυχίου, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι πτυχιούχοι. Πρέπει να είναι σαφές ότι δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε άλλο/α μάθημα/τα, γεγονός που καλείστε να δηλώστε υπεύθυνα.
Επίσης δηλώνετε υπεύθυνα τυχόν μάθημα ή μαθήματα (μη υποχρεωτικά) που επιθυμείτε να εξαιρεθούν από τον υπολογισμό του βαθμού πτυχίου, εφόσον πλεονάζουν του αναγκαίου πλήθους μαθημάτων.
2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
3. Ένα αντίτυπο της μεταπτυχιακής διατριβής σε έντυπη μορφή καθώς και ένα (1) CD-Rom με τη μεταπτυχιακή διατριβή σε μορφή Word ή Pdf.
4. Φοιτητές/τριες που επιθυμούν τη χορήγηση του πτυχίου τους και σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέτουν (σε υποκατάστημα της τράπεζας ή ηλεκτρονικά) το αντίτιμο των 10€ στο λογαριασμό της ALPHA BANK με τα ακόλουθα στοιχεία:

ALPHA BANK
Αρ. Λ/σμού: 60 100 2001 000 158
IBAN: GR45 0140 6010 6010 0200 1000 158
BIC/SWIFT: CRBAGRAAXXX
Επωνυμία: Εταιρεία Αξιοπ/σης & Διαχ/σης Περιουσίας Παν/μίου Αιγαίου
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του/της φοιτητή/τριας.
Αφού γίνει η κατάθεση, οι φοιτητές/τριες θα καταθέτουν ή αποστέλλουν (με e-mail) την απόδειξη κατάθεσης στη Γραμματεία του Τμήματός τους ώστε να εκδοθεί η περγαμηνή.

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Τέλος, συνημμένο θα βρείτε επίσης ένα έντυπο καταγραφής στοιχείων αποφοίτου, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε και να το αποστείλετε ή να το προσκομίσετε στη γραμματεία το αργότερο μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας.


Από τη Γραμματεία
Συνημμένα
ANAKOINOSI ORKOMOSIAS_MAIOS 2019.doc
(267.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 89 φορές
AITHSH ORKOMOSIAS.pdf
(249.4 KiB) Μεταφορτώθηκε 83 φορές
KATAGRAFH APOFOITWN_DASTA.doc
(304 KiB) Μεταφορτώθηκε 86 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΜΣ - Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική”