ΜΒΑ-Πρόσκληση σε διάλεξη με θέμα: Συζητώντας για την αβεβαιότητα, αποφεύγοντας τις κρίσεις

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: medide_gram, msarm

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

ΜΒΑ-Πρόσκληση σε διάλεξη με θέμα: Συζητώντας για την αβεβαιότητα, αποφεύγοντας τις κρίσεις

Δημοσίευση από medide_gram »

Το ΜΒΑ σας προσκαλεί στη διάλεξη "Συζητώντας για την αβεβαιότητα, αποφεύγοντας τις κρίσεις" που θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ.:

• Νικολαΐδης Χρήστος με τίτλο εισήγησης: "Συζητώντας για την αβεβαιώτητα την εποχή της κρίσης"
• Κορώνης Επαμεινώνδας με τίτλο εισήγησης: "Προβλέποντας το μέλλον, αποφεύγοντας τις κρίσεις"

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07/05/2019 στη μεγάλη αίθουσα ισογείου (Μιχάλειο Κτήριο), στις 18:00.

Ακολούθως, παρατίθενται στοιχεία του Βιογραφικού Σημειώματος των κ.κ. εισηγητών:
Ο κ. Νικολαΐδης Χρήστος είναι Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνου και Εκκαθάρισης Συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Webster (Geneva). Αρχικά εργάστηκε ως μηχανικός λογισμικού και έπειτα ως επικεφαλής τεχνικών ομάδων και έργων. Με τη συμμετοχή του τόσο σε τοπικά όσο και σε διεθνή έργα μέσης και υψηλής πολυπλοκότητας, απέκτησε εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων και προσωπικού και συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο. Το αντικείμενο των έργων στα οποία έχει συμμετάσχει είναι η ανάπτυξη συστημάτων πληροφορικής, η εμπορία και εκκαθάριση αποθεμάτων και παράγωγων προϊόντων, η διαχείριση κινδύνων. Επιπλέον, η συμμετοχή του σε έργα συμμόρφωσης με κανονισμούς, όπως η εξουσιοδότηση του ATHEXclear ως ειδικού κεντρικού αντισυμβαλλομένου σύμφωνα με το EMIR, τον έφερε σε επαφή με νομικά και κανονιστικά θέματα.
Ο Δρ. Κορώνης Επαμεινώνδας είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στις Οργανωσιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Ουόρικ. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει τη μεταδιδακτορική του έρευνα στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουόσινγκτον.
Έχει εργαστεί ως καθηγητής στα Πανεπιστήμια Λινκολν, Κράνφιλντ και Ουέστμινστερ στο οποίο είναι τώρα Αναπληρωτής Καθηγητής. Έχει διδάξει σε προγράμματα ΜΒΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ. Τα ερευνητικά του δοκίμια έχουν δημοσιευθεί στα Journal of Applied Business Research, Journal of Marketing Management, European Management Review και σε άλλα περιοδικά.
Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη συμβουλευτική των επιχειρήσεων, έχοντας εργαστεί πολλά χρόνια στη Deloitte και έχοντας ιδρύσει το Reputation Lab, μια καινοτόμα επιχείρηση στο χώρο της συμβουλευτικής. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις όπως η BP, η AstraZeneca και η Glaxo ενώ είναι μέλος ΔΣ σε φαρμακευτικές εταιρείες. Παρακολουθεί τακτικά ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια και on line forum για να διατηρήσει επαφή με τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”