ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΥ 'ναυτίλος'

Ανακοινώσεις Υπηρεσιών Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: sofb_gram, v.tsardakas, spsysde, chios_gram_kosm

Απάντηση
sofb_gram
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 17 Οκτ 2008 13:45

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΥ 'ναυτίλος'

Δημοσίευση από sofb_gram »

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο συνεργάζεται με το Κέντρο Πρόληψης Χίου ‘Ναυτίλος’ για να καλύψει τι ανάγκες του Συμβουλευτικού Σταθμού Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η στήριξη των προσπαθειών των φοιτητών/τριών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά προβλήματα που ίσως εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής, καθώς η προσαρμογή σε έναν τόπο μακριά από το σπίτι και οι αυξημένες απαιτήσεις των σπουδών μπορεί να είναι κάποιες από τις αιτίες δημιουργίας άσχημων σκέψεων και συναισθημάτων.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία δίνεται η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής στους φοιτητές/τριες από ειδικευμένο προσωπικό (ψυχολόγους), σε πλαίσιο αποδοχής και εμπιστοσύνης, για τη διαχείριση θεμάτων όπως το παρατεταμένο άγχος, οι διαπροσωπικές σχέσεις (φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές), τα προβλήματα ένταξης σε ομάδες συνομηλίκων, οι συμπεριφορές που σχετίζονται με εξαρτήσεις (αλκοόλ, ουσίες, διαδίκτυο, τζόγο, κα), η οργάνωση του προσωπικού χρόνου και άλλα.

Ανάλογα με την επιθυμία των φοιτητών/τριών, η συμβουλευτική στήριξη παρέχεται ατομικά σε μέρα και ώρα που θα συμφωνηθεί με τον/την ειδικό, με πλήρη εχεμύθεια.

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης προσφέρονται δωρεάν.
Το Κέντρο Πρόληψης Χίου στεγάζεται στην οδό Ροδοκανάκη 42, στον πρώτο όροφο, στο κέντρο της πόλης.
Οι ώρες και οι ημέρες επικοινωνίας είναι :
Δευτέρα – Πέμπτη: 08:15-14:15
Παρασκευή: 08:15-14:00

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 22710-40704 και 22710-20838 κατά το ωράριο λειτουργίας και να απευθυνθείτε στα στελέχη του Κέντρου, Στράτο Τσουκάρη και Μαρίνα Κυριάκου.
Συνημμένα
ΑΦΙΣΑ ναυτίλος.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Επιστημών της Διοίκησης”