Διάλεξη κ. Ράλλη Ρετέλα (CIA, CICA, MBA)CAE (επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου) ΟΜΙΛΟΣ EΛΤΟΝ

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, medide_gram

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 219
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

Διάλεξη κ. Ράλλη Ρετέλα (CIA, CICA, MBA)CAE (επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου) ΟΜΙΛΟΣ EΛΤΟΝ

Δημοσίευση από medide_gram »

Διάλεξη κ. Ράλλη Ρετέλα (CIA, CICA, MBA)
CAE (επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου) ΟΜΙΛΟΣ EΛΤΟΝ
Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, 19:30 – 20:30

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εσωτερικός Έλεγχος και Εταιρική Διακυβέρνηση» του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA , ο κ. Ράλλης Ρετέλας, CAE της ELTON GROUP (https://www.elton-group.com/) θα μας παρουσιάσει το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών στο πλαίσιο του «May Awareness Month» του IIA Greece τον ερχόμενο μήνα. Ακόμη, θα μας μιλήσει για την κανονιστική συμμόρφωση και τη διαχείριση κινδύνων μέσα από την πράξη και τις απαιτήσεις του Ν.4706.
Ο κ. Ρετέλας, απόφοιτος του ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου (CAE) του Ομίλου Εταιρειών ELTON με παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ουκρανία) και Τουρκία. Η ELTON είναι μια κορυφαία εταιρεία διανομής χημικών και παρέχει δυναμικές επιχειρηματικές λύσεις και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που οδηγούν στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών τελικών προϊόντων.
Ο κ. Ρετέλας έχει επιπλέον πολυετή εμπειρία σε ελεγκτικές-συμβουλευτικές εταιρείες «Big4». Η κύρια εμπειρία του προέρχεται από τον χώρο του Εσωτερικού Ελέγχου τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους όπως: μεταποίηση, ενέργεια, ναυτιλία, ακίνητα, τηλεπικοινωνίες κα. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Τέλος, είναι μέλος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και πιστοποιημένος εσωτερικός ελεγκτής (CIA), με ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Ινστιτούτου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”